Booking.com

19 Jun 2014

20 Sen Jer

Assalamualaikum dan  Salam 1 Dunia buat semua... Apa yang ada dengan 20 sen? 20 sen memang jumlahnya kecil. Tapi kalau RM999.80 tak cukup 20 sen bukan RM1000.00 tau.

Selalunya bila time hari tanpa plastik kat pasaraya2 tu rasa 20 sen tu macam besar juga bila kita degil nak ambil plastik jugak kan? Tengok citer bujang lapok bila ayu minta 20 sen tu memang seksa sudin nak mencari tau. Kalau tak bagi, nanti rahsia buka yer... 
Pada zumal 20 sen sangat bermakna tau... Yer la sebab mencari income dengan 20 sen... Tahu kan? Jom sumbangkan 20 sen anda untuk zumal. Sure korang menyampah kat zumal. Haha...

Klik link untuk memberi sumbangan...

24 comments:

  1. Sumbang 20sen utk iphone 5.. :D :D

    ReplyDelete
  2. nak bagi sumbangan kat zumal nie..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah...sikit2 lama2 jadi bukit.
    Semoga murah rezeki... :)

    ReplyDelete
  4. ohhh haha ingatkan apa tadi hehe. Okla anim pun menyumbang sama k :))

    ReplyDelete
  5. Hihi akak hutang dulu sebab line tak dapat nak menolong zumal hihi

    ReplyDelete
  6. jom kita pakat klik iklan nuffnang!

    ReplyDelete
  7. Ok dah bagi sumbangan RM1:40 hehee ..

    ReplyDelete
  8. dah klik semua sekali heee nnati jemput zumal klik tabung master saya lak tao :)

    ReplyDelete
  9. Wah, nak buat master yer... Good luck lola :)

    ReplyDelete
  10. Saya klik 20sen untuk Jalan Klang Lama. Mana tau, kalau ada rezeki nanti Zumal mampu membeli sebidang tanah di Jalan Klang Lama hanya dengan 20 sen yang dikumpulkan ini. Hehehehe

    ReplyDelete
  11. menabung zombie buat zumal.. kan dah ZZ tu.. hehe

    ReplyDelete
  12. dh menabung.. hehe. klik2 volkswagen :)

    ReplyDelete
  13. Arol baru kali pertama datang sini. Sebagai salam perkenalan, Arol beri sedikit sumbangan kepada Zumal. :D

    ReplyDelete
  14. betul! budak2 sekarang, up.. nak rm 1.. kurang tak mau.. erkkk...

    ReplyDelete
  15. derma sehenget untuk abang :)

    ReplyDelete
  16. Done utk suka travel.
    Klik je kan?
    And tggu habis loading kan?

    ReplyDelete
  17. Hahaha.. baca tajuk entri dah tawu.. kite klik semua :D

    ReplyDelete