Booking.com

26 May 2014

Terima Kasih Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam Isnin buat anda semua. Anda bercuti ke kerja? Zumal kerja. Hari nie kat unit zumal hanya ada beberapa orang jer. Kebanyakan staff cuti kerana esok cuti Israk Mikraj di Perlis jadi dorang sambung la dengan cuti esok. Zumal pula target tak nak ambil cuti, el ataupun mc pada bulan nie. Maklum la gaji zumal dikira mengikut bilangan hari bekerja. Bila tak cuti banyak la fulus nanti. Boleh buat modal tambahan untuk bisnes kurma zumal.

Walaubagaimanapun zumal rasa bersyukur sebab Nuffnang pun prihatin kat zumal kerana berikan zumal extra income dalam dua hari ini. Bila zumal adakan entri tentang Sukma Perlis tu makin meningkat pengunjung ke blog zumal dan makin banyak income yang zumal dapat daripada iklan CPC Nuffnang. Walaupun CPC jer tapi bila ada yang berkenan dorang akan klik juga. Alhamdulillah tercapai la hasrat para pengiklan tu. Sekarang zumal perhatikan ada iklan Lactacyd, Nestum, Downy, Darlie, Vanish, Libresse dan lain2.
Terima kasih tidak terhingga kepada rakan2 blogger serta pengunjung yang sudi berkunjung dan klik pada iklan2 yang dipamerkan. Terima kasih juga kepada Nuffnang yang memberi peluang untuk zumal jana income. Syukur, Alhamdulillah...


13 comments:

  1. Tahniah.. banyaknye.. jelos rasenye.. hehe.. Fiza menabung lactacyd buat Zumal...

    ReplyDelete
  2. tahniah zumal
    bez kan bila kita check earning nuff ari isnin, sure ada peningkatan bhgn cpc, even meningkat sikit. rezeki

    ReplyDelete
  3. Banyak ye zumal
    Akak dapat rm 4.00 lebih je hihi
    Tu pun dah cash out pagi tadi

    ReplyDelete
  4. Memang harap hari ni cuti tapi Malaysia kalah...huhu
    Tahniah Zumal, semoga murah rezeki anda :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ..Selalu KLIK2 jugak bila singgah ..hehehee

    ReplyDelete
  6. Nao Mei: Cik Akak dah cash out konfem dah banyak tu...
    BM: Tak ade rezeki nak menang kali nie. Moga lain tahun kena usaha lebih lagi. Hehe :)
    Khai: Kepsi siap ;)
    Akif: Thanks Lya dan thanks for all :))

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah Zumal.. rezeki. Tahniah & salam Isnin yg tak cuti huhu.. :D

    ReplyDelete
  8. tahniah zumal!! chaiyok!! hehehe..

    ReplyDelete