Booking.com
Booking.com

6 May 2014

SAYS FOOD AWARDS

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat anda semua. Anda suka makan? Sudah tentu suka kan... Apa kata anda calonkan tempat makan terbaik bagi anda untuk SAYS FOOD AWARDS ini. Sangat mudah. Anda juga layak memenagi hadiah menarik yang ditawarkan. Tengok hadiah DISINI

Sebelum itu, anda perlu mendownload aplikasi Open Snap dari Play Store untuk menyertai pencalonan ini. Untuk maklumat lanjut tentang anugerah ini sila ke LINK INI.



Klik SINI untuk pelbagai info berkaitan...

8 comments:

  1. wah bestnye...dpt mknnnn...leh join nih

    ReplyDelete
  2. Scha pun sukaaaaa makannnn! Aaaaaa

    *singgah sini makan kopok*

    Hehe

    ReplyDelete
  3. muja dah klik,, muja tak galakkan zumal letak link iklan dalam entry,, nnti dia expired and dia akan jadi broken link,, tak bagus untuk blog,,, :)

    ReplyDelete
  4. beznye klo dpt mkn. siap ada hadiah lg tu

    ReplyDelete
  5. Snap, makan & menang.. semoga bertuah kpd yg menyertainya.. :)

    ReplyDelete
  6. wah... nice la... dahlah ramai suka amik gmbr makanan kan.. lagi2 zizie.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Terutama zizie yang selalu kuar makan2 boleh la join :))

    ReplyDelete