Booking.com

2 May 2014

Review : Samsung Galaxy K Zoom (S5 Zoom)

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia... Petang Jumaat nie zumal nak review 1 gadget yang sangat awesome. Gadget ini dilancarkan bulan lepas. Saja zumal nak share kerana keterujaan terhadap gadget ini. Apa kes la zumal nie... Gadget ohsem yang zumal maksudkan tu ialah Samsung Galaxy K Zoom dan juga dikenali sebagai S5 Zoom.




galaxy-k-zoom 
Apa yang menjadi keterujaan zumal pada adik S4 Zoom ini ialah pada kameranya 20.7MP CMOS Sensor 10 x zoom. Sesuai dengan namanya K Zoom itu. Memang sangat berkualiti la gambarnya. Sehingga bintik hitam dan anak rambut dapat detect pada lensanya. Lagi satu, design kali ini adalah lebih nipis dari keluaran Galaxy Camera. Menarik bukan?

Bagi anda yang kaki insta tu K Zoom nie adalah kamera android dan anda boleh share apa saja guna wifi. Mantap tu. Bagi blogger macam zumal terliur gak nak dapatkan gadget ini. Sangat ohsem. Maklumat lanjut anda boleh tengok kat gambar di atas. Sebelum terlupa sila bawa power bank bersama. Hehe. Wassalam.

2 comments: