Booking.com

7 Jun 2014

Review : Isha Bawal Blocking

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Berhijab adalah wajib bagi setiap muslimah. Alhamdulillah kini berhijab telah menjadi trend semasa. Pelbagai gaya cara pemakaian hijab telah dipopularkan oleh para artis dan model tanah air. Sedikit sebanyak trend ini membawa kesan positif untuk ramai berhijrah untuk memakai hijab. Kalau dulu orang anggap amalan berhijab tidak memberi peluang mereka bergaya tapi kini semuanya berubah. Fesyen berhijab ini menampakkan para muslimah tampil anggun bergaya...

Suatu masa dulu, tudung bawal menjadi perkara biasa bagi mereka yang berhijab tetapi zaman telah berubah. Setelah sekian lama trend tudung bawal hilang akhirnya muncul kembali dengan pilihan lebih menarik dan cantik. Siapa kat sini #bawallover ? Hehe... Pelbagai gaya nak pakai tudung bawal telah diperkenalkan dalam media sosial. Kita pilih je yang mana kita nak ikuti yang penting tutup aurat.

Kali ni zumal nak promote tudung bawal blocking. Tudung ini bidangnya 45 inci. Terdapat dalam pelbagai pilihan warna menarik dan paling penting Isha Bawal Blocking ni ditawarkan pada harga yang sangat murah. Musim perayaan dah hampir jadi anda pakat ramai2 ahli keluarga beli Isha Bawal Blocking ni kerana pembelian 5 helai tudung bawal ke atas adalah free postage. Untuk order anda boleh contact Lynnda di 0172237907 (sms dan whatsapp pun boleh)
Inilah Isha Bawal blocking 

Kainnya mudah dipakai 

Bawal blocking

Bawal blocking

Pilihan warna 
Semoga lebih ramai lagi yang berhijab. Jom kekal cantik bergaya dengan Isha Bawal Blocking...

17 comments:

  1. nak raya ni (puasa xlagi), ramai promote tudung. hihi.

    ReplyDelete
  2. Promosi dik zumal
    Cantik gak tudung nie

    ReplyDelete
  3. Promosi dik zumal
    Cantik gak tudung nie

    ReplyDelete
  4. Pilih2 yang mana berkenan *macam pasar malam lak*

    ReplyDelete
  5. Lya pon suka bawal jugak hehehe .
    \Cantik la colour blocking camni ..

    ReplyDelete
  6. Menarik.. cantik2.. all the best Zumal.. :)

    ReplyDelete
  7. cantik warna warna dia tu,.

    ReplyDelete
  8. Banyaknya colour dia.. :) Cantik ^^

    ReplyDelete
  9. nice promotion.. raya dah nk dekat. hehehe

    ReplyDelete
  10. promosi sebelum raya ni.. hehe. cantik2 la zumal

    ReplyDelete
  11. cantikla.. baru tahu nama sia bawal blocking...

    ReplyDelete