Booking.com

19 May 2014

Pesaing iPad Mini

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Hari ni ada kekangan sikit untuk zumal online. Al maklum la plan data guna terlalu banyak jadi semput la sikit nak online.

Hari ini zumal nak review satu gadget yang sangat ohsem kiranya boleh bersaing sengit dengan iPad mini keluaran Apple. Tablet keluaran pertama Xiaomi iaitu Mi Pad. Tablet ini berukuran 7.9 inchi.




Mari kita lihat spesifikasi gadget ini
  1. 7.9inch display (2048 x 1536 pixels & 326 ppi)
  2. 2GB RAM
  3. Tegra K1 mobile processor 
  4. 192-core super chip with NVIDIA® Kepler ™ architecture
  5. 16GB/64GB (expendable up to 128GB via microSD slot)
  6. 8MP back camera & 5MP front camera
  7. 6700 mAh battery
Macam mana? Hebat tak spesifikasinya? Untuk info lanjut termasuk harganya anda boleh berkunjung ke SINI... Sekian wassalam...



8 comments:

  1. Terlalu banyak gadget2 terkini di pasaran..sampai tak terikut rasanya.

    ReplyDelete
  2. Hehe... KN tak paham pasal gadget2 ni sangat... pakai je sebab orang bagi.

    ReplyDelete
  3. kaler dia mmg cantik.. tp tengok je la..

    ReplyDelete
  4. Harganya dah tengok? Memang mampu milik :)

    ReplyDelete
  5. husna kalau nak cari handset, pasti fokus pada brapa bnyak MP kamera dya..

    ReplyDelete