Booking.com
Booking.com

18 May 2014

Jom Ke Kilang Mamee Bersama Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... Baru2 nie ramai rakan blogger yang post pasal jemputan untuk melawat Kilang Mamee di Melaka pada 31 Mei 2014 ini... Rupanya zumal pun terima email camtu. Thanks Nuffnang kerana menjemput zumal bersama tapi apa kan daya zumal tak dapat turut serta... Maklum la masa tu tengah Sukma kat Perlis jadi zumal ada kerja sikit. Hehe :)

Insha Allah pada masa akan datang zumal akan turut serta event nuffnang. Secara tak langsung boleh zumal kenal2 dengan staff dorang. Zumal sebenarnya pernah minta kerja kat nuffnang. Haha. Sebab apa, sebab zumal memang minat dengan event2 yang ohsem macam yang nuffnang anjur tu. Lagi satu kalau kerja dengan nuffnang confirm tak serabut sebab kita dah minat dengan kerja macam tu... Kalau tengok pada awal zumal berblog banyak event yang zumal kongsikan. Mungkin korang tak perasan sebab masa tu korang tak follow zumal lagi. Haha :)

Jom check keywords kat nuffnang pada hari ini... Ada yang cari pantun hari guru yer. Mesti adik2 yang cari nie kan... Nak buat kad ucapan untuk hari guru kot. Selain tu ada yang minat nak jadi model iklan softlan... Bagus tu adik2 sure glamour kalau dapat grab peluang jadi model iklan softlan tu. Dapat duit banyak tu, selain tu pasti u all glamour tahap retis kot. Model iklan... Lepas muka kuar tv jadi model iklan sure lepas tu dapat offer macam2 lagi untuk jadi model iklan lain pulak. Boleh jadi peluang kerjaya tu. 1 dunia kenal ok. 

Ada juga yang mencari pasal Sukma yer... Masa Sukma start nanti banyak la zumal kongsikan bab Sukma yer. Sebab dah ada kawan yang booking zumal untuk teman tengok Sukma tu. Zumal harap Sukma Perlis akan berjalan lancar.

Apa pun u all cari kat blog ini. Zumal harap u all puas hati dengan apa yang zumal hidangkan untuk tatapan u all. Terima kasih. Wassalam.

17 comments:

  1. sama la kita zumal.. rasa rugi tak dapat join sbb kita keje.. :(

    ReplyDelete
  2. alaaa, takdak kesempatan nak meet up

    ReplyDelete
  3. aah kan skrg ni tgk sukma kat perlis...msti sibuk abes ni...

    ReplyDelete
  4. tahniah ler zumal dapat jemputan nuffnag :)

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat dan dah register, harap termasuk la dalam 60 orang blogger tu hehe.

    ReplyDelete
  6. Sy pon x dpt join.. Huhu .. Bestnyee kalau dpt join

    ReplyDelete
  7. Wahh dah dapat ker ?? Dah dapat tak dpt pergi pulak ..Tapi takper la Zumal lain kali ada peluang boleh join lg .,..Pentingkan yg lebih penting dulu ya ..Good Luck

    ReplyDelete
  8. Saya dapat juga emel tu tapi xdapat pergi sebab time tu masih di Miri, Sarawak.

    ReplyDelete
  9. kilang mamee tu, dekat sangat dengan zizie.. hihihihi..

    ReplyDelete
  10. Mmg rasa syng pulak tak dpt join.. in shaa Allah, klu ada peluang lain kita pergi eh.. boleh jumpa2.. :)

    ReplyDelete
  11. husna dapat jugak..tapi tak dapat sertai sebab ada 2 kenduri.. penting2 plak tuh..:S

    ReplyDelete
  12. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  13. Nanti kalau ada lagi event kita pergi ramai2 yer... Boleh jumpa :))

    ReplyDelete
  14. okey juga buat entry pasal sukma Zumal.. mst ramai yg sedang cari info mengenainya..

    ReplyDelete