2 May 2014

Ingin Jadi Bintang Iklan

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Setelah baca tajuk entri zumal malam ini ada tak yang berminat? Sure ada kan. Glamour la u all kalau dapat jadi bintang iklan. 




Bagi yang berminat jom la join contest oleh Softlan nie. Mudah je just kongsi sweet moment bersama ibu u all. Nak tahu lebih lanjut klik Magic Moments bersama Ibuku. Contest nie berlangsung dari 1 Mei hingga 1 Jun 2014. Pelbagai hadiah menarik menanti u all dan yang paling ohsem ialah hadiah utamanya iaitu Kontrak Bintang Iklan TV Softlan bernilai RM 20K. Duit dapat glamour pun dapat. KLIK SINI untuk info atau sila ke gedung membeli-belah berdekatan.

5 comments:

  1. bagus ne, peluang masuk tv..ehehehehe

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. :) mesti ramai join. nak tanya, ok tak lenovo a850 tu

    ReplyDelete
  3. Zumal join ye...saya support! Mana tau boleh tengok Zumal kat TV pula. Macam saya ni dah xlayak dah...

    ReplyDelete
  4. Hehehe titer tak minat berlakon la titer tak pandai hehehe ..
    Kita sokong kalau Zumal masuk ..Masukla kita support dari blakang ..

    ReplyDelete
  5. Zumal segan la nak join. Hehe :))

    Nur Madihah: A850 zumal nie masih ok. Tak pernah buat perangai lagi. Skrin dia 6 inci sesuai utk zumal berblog. Hehe ;)

    ReplyDelete