Booking.com

11 May 2014

Di Suatu Senja

Sumber: Facebook
Assalamualaikum dan Salam Ahad buat anda semua. Apa aktiviti anda hari nie? Duk rumah macam zumal ke? Hari nie cuaca agak panas di Perlis. Duk di rumah pun tak berbaju. Adakah El Nino telah berlaku? Oh tidak! Semoga Allah melindungi kita semua. Insha Allah.

Di suatu senja... Tak ada apa pun. Haha *gelak syok sendiri* Gambar kat atas tu pun sengaja zumal letak. Jumpa kat fan page Nelydia Senrose tadi. Haha *gelak syok sendiri lagi* Tapi kalau betul la di suatu senja ketika anda berjalan di sebuah taman berseorangan *jeng jeng* terjumpa seperti dalam gambar tu. Apa yang anda buat? Mintak autograph? *serius anda adalah seperti mereka* 

Hari nie zumal tak ada idea nak pos apa2 *so time nie for merepek je la* BW pun dah BW ke beberapa blog rakan2 bagi yang nak zumal terjah tu sila komen kat entri nie jap lagi zumal terjah balik k. Mungkin dalam pengembaraan BW zumal tadi tertinggal blog anda. Jangan marah yer. Komen je sini. Nanti zumal pergi menempek kat entri anda pula. *iklan apakah ini encik zumal ooi* 

Bagi anda yang rasa ada bakat besar sila klik sini. Hujung minggu depan ada sesuatu yang best menanti anda di pawagam, tengok sini. Nak jumpa Taylor Swift kena beli ini k. Tengok la permainan zumal. Jangan marah walaupun anda rasa zumal sangat poyo. Apa pun selamat berhujung minggu semua. 

7 comments:

  1. kalau jumpa aweks ramai2 gini di senja hari mahu xcukup tanah berlari...heh..heh..

    ReplyDelete
  2. hehehe, igantkan cerita apa dah tadi..hehehhehe,, TERBAIKKK, kalau jumpa gigurls mcm nie time senja2, boleh pecut 500km per sejam nie..hahah

    ReplyDelete
  3. teknik menyapu lantai sambil beriadah. kasi bersih itu lantai. haha

    ReplyDelete
  4. Adoiii.. kecut perut jugak eh.. serammm...

    ReplyDelete