Booking.com

17 May 2014

Alexa Rank #2

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia... Awal pagi dengan penuh bersemangat zumal check ranking blog duniazumal nie kat Alexa...

Alhamdulillah ranking zumal kini dalam 2510 kat Malaysia. Bestnyer. Harap-harap boleh capai tangga 2000 pulak lepas nie. *perasan*

Apa pun terima kasih kat u all semua yang sudi support blog duniazumal ini. Sayang korang... 
Selamat berhujung minggu :))

17 comments:

  1. Alhamdulillah. ? Bertambah baik..tahniah zumal

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  3. keep it up..!

    *datang singgah dari blog mialiana.com

    ReplyDelete
  4. tahniah.. Fiza pun dah lama tak check ranking alexa..

    ReplyDelete
  5. waa..ayie jatuh teruk da, plg rendah ayie prnah dpt 5000 something,tp sbb jarang-jarang da b'blog tu yg jatuh..

    ReplyDelete
  6. gogogo zumal. zumal aktif berblogging, pasti alexa akan meningkat ke kedudukan terbaik

    alexa yumida turun naik...dah rs mcm atas sampan kena lambung ombak..hihi

    ReplyDelete
  7. Hehe thanks semua sebab support zumal :)

    ReplyDelete
  8. Hehe thanks semua sebab support zumal :)

    ReplyDelete