19 Apr 2014

Selamat Berhujung Minggu

Assalamualaikum dan Selamat Berhujung Minggu buat semua rakan2 blogger dan para pengunjung blog duniazumal ini. Apa aktiviti u all this weekend yer? Mesti macam2 benda kita boleh buat bila bersama keluarga. Hujung minggu camni la yang paling ditunggu oleh anak2(eh zumal ada anak kucing jer tau) Haha. Zumal tak kemana hujung minggu nie. Hanya di rumah, kemas rumah dan basuh baju. Lagi satu masa ni zumal bersama yang tersayang. ( tok dan kucing2 zumal) Mulanya taknak post apa2 hari nie, tapi idea tengah datang jadi kini zumal kongsikan apa yang boleh u all buat hujung minggu camni. Gunakan masa dengan bijak :)

Bersukan

Berkelah

Berbasikal

Memancing

Menonton TV

Basuh baju

Tidur sepuas hati 
Ha! Tengok tu pelbagai aktiviti boleh buat. Tapi yang last tu untuk yang nak bina badan. Harus elak la. Tidur banyak tu tak sihat ok... Apa aktiviti u all? Apa pun moga berbahagia bersama keluarga yang tersayang. Happy Weekend, sayang u all :)


4 comments:

  1. salam singgah. kena kerja arini. hmmmm. esok ngan lusa baru cuti :D

    ReplyDelete
  2. klo weekend sellaunya yumida online je zumal. coz hari biasa blogging terhad sgt masa. lg bez bila line laju. skrg line tersengguk2 je. kejap on, kejap off line dia. sabo je la

    ReplyDelete
  3. Betul tu line nie buat kita geram jer. Masa kita free masa tu dia slow :)

    ReplyDelete
  4. muja paling suka weekend. boleh balik rumah :)

    ReplyDelete