Booking.com
Booking.com

26 Apr 2014

Saya Suka Iklan

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat u all semua. Iklan? Ade ke orang suka iklan? Apa yang zumal perhatikan kebanyakan kita benci iklan. Macam kalau zumal tengok tv dengan tok pasti tok akan tukar channel lain bila drama yang ditonton berehat untuk laluan iklan. Apa salah iklan tu? Zumal pula suka tengok iklan. Kadang2 iklan tu sangat ohsem (bukan pasal model yang comel yer) Kadang2 ia boleh mendatangkan idea untuk zumal. Hehe. Lagi pun sebagai blogger dah tentu u all kena minat iklan. Yer la sebab u all dapat income dari iklan tu. Sebab tu zumal suka iklan. Sangat la merapu pada entri ini. Apa yang zumal nak sampaikan, memang tak ada apa. Jangan tension ok. Jom klik pada iklan ini. IPhone free AXIATA OMV

3 comments:

  1. Saya pun minat juga iklan.. suka tengok yg kreatif dlm menyampaikan mesej.. :)

    ReplyDelete
  2. Mula-mula nampak gambar kucing ingatkan "Saya Suka Ikan".. tengok-tengok.. tersalah pandang.. Iklan.. Saya ok je.. suka iklan ^^

    ReplyDelete
  3. Hehe... Kucing tu memang suka ikan :))

    ReplyDelete