Booking.com

30 Apr 2014

Gambar Main Dengan Kerani Ofis

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat u all semua. Nampaknya ada yang masih mencari mengenai Ryujin Juwara kat blog zumal. Zumal minta maaf kerana tak dapat info baru mengenai tayangan Ryujin Juwara tu kerana minggu lepas tiada pula ditayangkan episod ke 14 tapi ada kartun pula mengisi slot tersebut. Ryujin Juwara belum habis kerana episod penuh ada 26 semuanya. Jika ada info terbaru nanti zumal update.

Keyword yang agak pelik 'gambar main dengan kerani ofis' apakah itu yang dicari ? Nak kata join sukan memang belum pernah dengan kawan2 ofis zumal. Almaklum la zumal pun kurang sihat sekarang ni. Main kat gym ada la tapi baru sekali jer zumal kongsikan. Jadi apa yang orang yang search tu jumpa? Biarkan janji awak bahagia...

Susah betul nak dapatkan UV yer. Dari banyak2 PV hanya beberapa kerat jer UV. Tapi kekadang time post sesuatu yang zumal tak target nak dapat banyak UV tu masa tu la yang mencanak naik. Syukurlah itu rezeki dari Allah. Sekarang zumal akan terus berusaha lebih kuat. Hehe... Apa pun besok cuti. Bestnyer...

Jom lihat sesuatu yang lebih menarik DI SINI

Hadiah lebih RM30K menanti anda DI SINI

12 comments:

  1. Err.. awat pelik sangat keyword last tu...? xD (Yeay esok cuti xD )

    ReplyDelete
  2. pelik2 je org ni search keywords. haha

    ReplyDelete
  3. sapelah pencari keyword tu kan zumal. selamat bercuti zumal. aah cpuv sukar nak melekat. belum rezeki. xpe kita sama2 tunggu. mudahan dimurahkan rezeki buat kita

    ReplyDelete
  4. amboi.. main apa la tu.. hahaha
    selamat bercuti.

    ReplyDelete
  5. Haha...main ape tuh .. Macam2 la hai

    ReplyDelete
  6. Main congkok kah ..main dam kah ..main2 hantu kah ...hahahaha mcm2 hal mcm2 peel la diaorg ni kan ??

    ReplyDelete
  7. pelik banyak macam pembaca ni kan? :D

    ReplyDelete
  8. Hadooiii.. skandal dgn kerani lah pulak.. hahaa.. mcm2.. :D

    ReplyDelete
  9. Sekadar keywords, zumal tak ada gambar apa2 skandal orang... Hehe :)

    ReplyDelete