Booking.com

4 Apr 2014

Alahai Jari

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua... First sekali zumal nak minta maaf sebab terdelete beberapa komen kat entri zumal. Harap rakan2 blogger tak marah yer. Bukan niat nak delete cuma tertekan jew. Tu la problem kalau blogging dengan smartphone. Masa pakai tab dulu selesa sikit tapi apakan daya dah rosak teruk. Ini skrin 6 inci jew seksa la... Zumal nak tanya u all, kalau kita terdelete sesuatu komen tu boleh di undo tak? Hehe...


#besaq sangat jari nie...


Rajin2 la klik sini

8 comments:

  1. Tak pasti gak cik akak nie dik.
    Mungkin tak boleh kot hihi.
    Cuba tengok kat gmail ke apa.
    Mungkin ada

    ReplyDelete
  2. ingat jari zumal luka ke ape td..hehe

    ReplyDelete
  3. aduh.. ruginya en zumal.. xpe.. xpe.. nnt kurukan jejari tu.. ehehe..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih atas maklumat kawan2 yer :)

    ReplyDelete
  5. x pe.. belajar dari kesilapan.. hehe
    dah klik situ.. :)

    ReplyDelete
  6. Jari tu xsalah apa pun, cukup sempurna dah ciptaan Allah tu. Kesilapan yg tidak disengajakan bukan untuk dikesalkan tapi dijadikan pengajaran. Ada hikmah disitu...cuba lihat betul2 dgn mata hati... :)

    ReplyDelete
  7. Hehe... Jangan jadi spt bangau oh bangau ye dak ;)

    ReplyDelete