Booking.com
Booking.com

16 Mar 2014

Traffic Mencanak Tak Diduga




Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia, selamat berhujung minggu buat semua pengunjung blog duniazumal ini. Alhamdulillah sejak mengguna pakai tips daripada otai-otai blogger, zumal berjaya juga menaikkan traffic melebihi 1600 view untuk semalam dan hari ini mencecah 2500 view. Post yang paling mendapat view adalah kes kematian di Konsert FMFA di Bukit Jalil. Ini membuktikan rakyat Malaysia amat peka kepada berita semasa. Semasa nak post entri tu zumal rasa berita tu penting untuk tatapan semua tapi kurang liputan media jadi zumal pun share la dan tak jangka pun akan dapat rating yang tinggi. Terima kasih untuk semua terutama rakan-rakan blogger yang sentiasa support kewujudan blog zumal ini. Hehe ucapan macam menang anugerah pulak.

13 comments:

  1. wahh tahniah. tinggi pageviews 2 :)

    ReplyDelete
  2. waaaa !! banyaknyaaaaaa....aku mulai jeles :P

    *tahniah, kawan* :)

    ReplyDelete
  3. Baru sehari dah mencanak banyak tu, tahniah!

    ReplyDelete
  4. tinggi tu. Saya tak pernah dapat 1000.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun first time sejak blog dibuat tahun 2012

      Delete
  5. tudia.. mmg mencanak naiknya.. tahniah..
    bak pesan bro hasrul hassan, "jadi ikan yg besar dalam kolam yg kecil".. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Pha Is, nenanti zumal dah kering idea mesti trafik menjunam balik. Hehe :)

      Delete
  6. Tahniah... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  7. Fuyoooo..power seyh!!!
    Tnjuk ajr ku sifuuuuuu..huhu
    Sdih la..xde mentor blogger..xtau nk refer sape psl blog2 ni :(

    ReplyDelete
  8. Semua terjadi secara tak sengaja je Ayue, Zumal selalu baca tips abg Haniff Idrus

    ReplyDelete