Booking.com

4 Mar 2014

Saya Guna 015

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia u all :) Pernah dengar nombor 015? Mesti ramai yang belum tahu. Kepada yang tahu tu, bila nak guna yer? Zumal pengguna 015. 015 nie adalah nombor telco baru yang baru tahun lepas diperkenalkan. Tak ramai lagi penggunanya dan oleh itu zumal nak share tentang apa istimewanya 015. Telco yang tawarkan nombor 015 nie adalah Wow Mobile yang berpangkalan di Pulau Pinang. Untuk pengetahuan anda pengerusinya adalah Datuk Aziz Singah yang pelakon tu :) Pasti anda kenal bukan ?
Jom zumal nak cerita apa faedah guna 015 nie. First of all ianya prepaid jadi tak la takut atau terkejut tengok bill bulan2. Tapi kalau sekadar 12 sen seminit memang tak takut la pakai bill pun. Paling istimewa kadar antara 015 ke 015 adalah PERCUMA sampai bila2 tau. Tu yang paling best. Zumal ada beberapa kenalan yang pakai 015 jadi kalau call dorang memang zumal tak fikir pun pasal kadar sebab PERCUMA je. Bergayut la sampai bateri kong pastu cucuk charger sambung balik call. Hehe. Jangan amalkan selalu nanti rosak telinga. Selain tu dengan 015 u all dapat kadar IDD rendah je. Serendah 3 sen seminit. Tak Caye? Nanti grab satu try la sendiri. Kepada yang ada kenalan atau saudara kat luar negara tu amat berbaloi la guna 015. Dan kepada anda yang suka melancong dan selalu calling masa kat overseas tu patut amik 015 ni nak tau tak pasai pa? Pasai anda tak perlu roaming tau. Kadar roaming tu mahal k. Kalau kat overseas nak call 015 gak tetap free tau. Cuma untuk telco lain cajnya amat murah.
Paling penting zumal nak cerita. U all tak perlu tukar sim, tak perlu convert nombor asal atau convert ke telco nie. Just go on yang asal tu. Yela banyak kenalan tak tahu nombor baru jadi gunakan je bersama dan dapat faedah yang zumal cakap tadi. Tapi phone anda pakai 1 sim je. Ala kan zumal cakap tadi tak perlu tukar sim atau tambah sim. 015 nie tak perlu simcard tau. Hah! Terkezut tak? Haha abaikan dulu. Yang penting itulah istimewa 015. Yang maha hebatnya ianya ada plan buat duit untuk user yang suka promote kat kawan2. Itulah yang menyebabkan zumal grab 015 nie. Nak tahu boleh la contact zumal 015-4871 2746... Nombor lain boleh contact 0109056602/0125747869

8 comments:

  1. 015...kalau x silap kat sini yumida baca pasal info telco 015...
    yumida ade 2 nombor. 1 tu x aktif sgt. nombor utama pun kurang aktif nak koling2..hihi

    ReplyDelete
  2. 1st time dgr 015,info bagus ni =)

    ReplyDelete
  3. Nak dapatkan 015 nie contact la zumal yer :)

    ReplyDelete
  4. 1st time dengar pasal 015 ni..banyak kelebihan ye..

    ReplyDelete
  5. Kelebihan yg zumal paling suka, jana side income :)

    ReplyDelete
  6. zumallllll..mcm best je 015 ni?
    cmne nk dpt?

    ReplyDelete
  7. Kalau Ayue nak dapatkan just contact zumal.

    ReplyDelete