Booking.com

10 Mar 2014

Pemenang Segmen Pantun Seloka

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia buat semua. Seperti yang dijanjikan kepada para peserta Segmen Pantun Seloka, hari ini zumal akan umumkan para penerima hadiah. Disebabkan hanya 13 peserta sahaja yang turut serta mama sukacita zumal berikan hadiah untuk semua peserta. 9 tempat pertama diundi melalui random.org dan 4 peserta lainnya akan menerima hadiah top up RM 5.00 setiap sorang. Berikut pemilik hadiah undian random.org:
1. Teddy Bear x 1 = http://awansamudera.blogspot.com
2. RM20.00 x 1 = http://suanazhar.blogspot.com
3. Tanaka x 3 = http://shafiquestevenson.blogspot.com , http://nuyushahidarahim.blogspot.com , http://fiqansz.blogspot.com
4. Top up RM5 x 4 = http://theonlygirl98.blogspot.com , http://kakarians-forever.blogspot.com , http://akugadishijabista.blogspot.com , http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
5. Hadiah saguhati Topup RM5 × 4 peserta yang tak tersenarai di atas.
Untuk claim hadiah u all boleh la send maklumat seperti berikut ke fan page zumal
Nama Anda:
No Telefon:
Jenis Telco:(bagi hadiah top up je)
Alamat:
Terima kasih semua...

16 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alamak.nama saya xde ye dalam senarai peserta;/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nadrah bagi link penyertaan yer dan maklumat untuk claim hadiah
      Sorry mungkin ada kesilapan teknikal kat situ

      Delete
  3. tahniah buat yg menang. x perasan lah contest pantun ni, kalau tahu nak join jgk.huhu

    ReplyDelete
  4. semua yang masuk menang? hahahaha.. rezeki

    ReplyDelete
  5. dop sabar nak tengok rupa Tanaka :l

    ReplyDelete
  6. wohaaa terima kasih daun keladi... xD

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini...tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka yg menang..

    ReplyDelete
  9. salam en zumal
    this is mine.
    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/02/segmen-pantun-seloka.html

    tq
    p/s:mungkin saya peserta terakhir sbb tu tak perasan ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Cik Nadrah, semua peserta dapat hadiah, jgn risau k.
      Send maklumat utk claim hadiah yer :)

      Delete
  10. Wahh.. tahniah kpd pemenang ye.. :) :)

    ReplyDelete
  11. thanks zumal sbb anjur this segmen. Alhamdulillah.. rezeki menang no.1. ;)

    ReplyDelete