Booking.com

11 Mar 2014

Nak post entri ape yer?

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia untuk semua yang sudi bertandang ke duniazumal ini. Disebabkan cuaca yang terlalu panas dan masalah air yang serius kat Perlis nie buat zumal kekurangan idea untuk buat sebarang post entri. Tengok tu tak pasal2 salahkan cuaca pulak. Nampaknya dah masuk hari keempat misi mencari pesawat MAS MH370, apa pun pada kesempatan ini bersamalah kita doakan moga pesawat itu dijumpai secepat mungkin. Insha Allah.

Hari ini zumal masih bercuti sejak balik dari Kuala Lumpur hari tu. Huh panjang betul cuti. Mesti bos dah naik geram dah tu. Hehe. Sorry. Hari ni belum ada idea nak post ape2 kecuali entri ini jer. Berdasarkan perkongsian redmummy masa forum kat Sepetang Bersama Blogger hari Sabtu lepas, letak entri awak tak ade idea pun dah kira entri jugak pun. Inilah hasilnya. Hehe. Apa aktiviti u all hari ini? Zumal hanya basuh baju dan menatap sidang media misi mencari mh370 jer. Ade ape2 nak kongsikan dengan zumal? Jom kongsi kat sini dan nanti zumal pergi melawat blog anda yer. Wassalam.


6 comments:

  1. Tempat saya hari ini & semalam takde air.. esok baru ada utk 2 hari.. selang-seli tak taulah sampai bila.. mudah2an hujanlah sbb jerebu pun huh.. tebal.. Mudah2an keadaan kembali spt biasa kembali.. aamiin.
    Semoga dipermudahkan juga segala urusan menyelamat MH 370 & diberi ketabahan kpd ahli keluarga mangsa dlm menghadapi situasi sukar ini... aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... Zumal pun tak tahu bila air nak ok kat sini. Apa pun thanks cuz selalu berkunjung ke duniazumal :)

      Delete
  2. zizie pulak terlebih idea.. nak sikit? hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, ok la kalau terlebih idea... Boleh buat auto publish. Hehe...

      Delete