Booking.com
Booking.com

10 Mar 2014

MyRapid Nyata Terbaik

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia buat semua... Beberapa hari lepas zumal berada di Kuala Lumpur untuk event Wow Mobile dan Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014. Zumal rasa bersyukur sangat kerana perjalanan di sana dipermudahkan Allah selain faedah zumal memiliki kad myrapid. Zumal tak sangka kad myrapid yang zumal beli pada tahun 2011 dulu masih berfungsi kalau tidak jenuh la beratur nak beli ticket untuk naik lrt dan monorel. Rasanya last zumal guna pun pada tahun 2012. Alhamdulillah la kad tu memang berkualiti dan tahan lama bagi yang tahu jaga ler. Jadi bagi anda yang selalu guna lrt dan monorel tu baik la ambil satu kad nie. Nak tambah nilai pergi kat mesin je. Zumal beli dulu dah tambah nilai banyak jadi takde la nak beratur lagi. Hehe. Kemudahan yang diberikan untuk rakyat ini terbukti terbaik. Syukran.



9 comments:

  1. dah lama tak naik lrt ni, last zaman belajar di KL dulu ketika jenamanya masih PutraLRT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun beli masa keje kat area Lembah Klang...

      Delete
  2. untung ler zumal, masih boleh guna...

    ReplyDelete
  3. lamenye xnaik bnd ni...hehe..

    ReplyDelete
  4. Huhuhu lama bebenorr Lya tak naik ..
    Dulu2 yerr la zaman blajar mmg selalu jugak naik..
    Sekarang duk Kuantanmana ader benda nie hehehe..Wahh 2011 hingga kuni masih boleh guna ..Ok la tu ..memudahkan kita ....

    ReplyDelete
  5. Zumal nie jenis gelabah jadi bila dah prepare awal cam guna kad tu boleh kurangkan gelabah tu ;)

    ReplyDelete
  6. masih belum berkesempatan merasa naik menatang nih. heheh

    ReplyDelete
  7. LRT mmg biasa saya naik, tp monorel tu belum pernah naik lagi walaupun duduk di kl ni.. apelah saya ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun jarang naik monorel, selalu pilih lrt je

      Delete