Booking.com
Booking.com

2 May 2014

Jom Pekena Burger Bakar

Iklan

Dutanyer : Adik Isha 
Ishkal Burger Bakar
Menu Burger Bakar 
Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua pembaca blog duniazumal.

Burger adalah makanan faveret zumal di kala nasi dah menjadi jemu. Sekarang ni dah banyak pula burger bakar. Jadi buat pertama kalinya zumal cuba ialah Ishkal Burger Bakar. Orang2 Kangar tau la burger ni. Memang sehingga menjilat jari. Sebelum ni Ishkal Burger Bakar dibuka di Taman Hijrah.

Mulai 1 Mei 2014
Lokasi baru Ishkal Burger Bakar 

Alamatnya:
No.3 Gerai MADA,
Jalan Raja Syed Alwi,
01000 Kangar, Perlis.
Tel: 017-2843262 Fikri
Dibuka Hari Khamis - Selasa 7.00pm-12.00am
(Tutup Hari Rabu)


p/s: zumal selalu order burger ayam+cheese sedap :)
Burger nie teksturnya lembut sebab tauke dia kukus dulu daging burger sebelum dibakar...

Luangkan sedikit masa anda untuk soal selidik ini 

71 comments:

  1. Nampak sedap jer ... Tambah2 biler dia kukus..blh try la nanti ..Tp jauh la kita kat Pahang nie ..Takder cawanbgan ker kat sini ZuMal..

    ReplyDelete
  2. Yer Lya, memang sedap... Buat masa nie taukenya baru ada satu stall kat Perlis.

    ReplyDelete
  3. Pehh.. menyelerakan.. klu ke Kangar pasti saya singgah.. :)

    ReplyDelete
  4. waaa..nampak cedap!
    ayie ingat nk g perlis nt,leh la singgah cuba rasa =)

    ReplyDelete
  5. terliuqq rasanya diri ini. hahaha

    ReplyDelete
  6. Amboi..sdapnyeeeee...lapa mlm2 nih. :p

    ReplyDelete
  7. kukus dulu..? hmm.. menarik.. nnti kalau sampai pegheleih, nk kena cari ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Nanti pakat2 serbu Ishkal Burger Bakar :)

    ReplyDelete
  9. Burger bakar bila dlm iklan, memang menggugat iman.. tp, biladpn mata, ACANER NAK MAKAN NI?? hahaha

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah sini..wahh...nampak sedap jer burger tu..teringin pulak nak cari malam2 ni...hehe..

    ReplyDelete
  11. Diana: Ini ayat iklan, pastikan pilihan anda adalah Ishkal Burger Bakar... Hehe :)

    ReplyDelete
  12. PERGHHHH. sedapnya. tapi jauh sangat nak perginya

    ReplyDelete
  13. Insha Allah zumal akan cadangkan dia buka cawangan seluruh Malaysia...

    ReplyDelete
  14. nyum2...wah nampak sedap lah..:)

    ReplyDelete
  15. Wah murahnya. Tapi jauh la plak, perlis.heee :D

    ReplyDelete
  16. jelousnye . xpenah mkn lg.hee..hrp org bwk je ni . tapi xtw la spe kan .haha .

    tp harga dia . pergh~ triple special daging 1 .=)

    ReplyDelete
  17. Burger yang single tu pun mengah nak abiskan sorang tau. Burger Bakar ni besar. Kalau triple tak dapat zumal bayangkan saiznya. Hehe :)

    ReplyDelete
  18. kalau cam nie rupa burgernya..hihi...
    alamat tak makan nasik lah cik akak ..hihi

    ReplyDelete
  19. perghh terus rasa lapar hehe
    nnti kalau pegi perlis boleh try

    ReplyDelete
  20. Pakat mai ramai2 order byk ada delivery tau. Kangar je la :)

    ReplyDelete
  21. Burger bakar memang tengah popular dimana2 pun sekarang ni. Sebiji jer boleh kenyang sehari... :)

    ReplyDelete
  22. wah.. sedapnye... fiza pun suka mkn beger bakar..

    ReplyDelete
  23. Singgah Perlis jangan lupa nikmati Ishkal Burger Bakar...

    ReplyDelete
  24. sedap la zumal. yumida terngin nak pg situ n rs burger bakar. x kesampaian

    ReplyDelete
  25. kat sini ada gak burger bakar popular kat shah alam ... klu saya , makan untuk 4 kali ni ...

    ReplyDelete
  26. wahhhhh.... sedap ni... tapi jauhlah nun utara sana. huhuhu

    ReplyDelete
  27. taman hijrah tu kat mana ye?

    ReplyDelete
  28. Taman Hijrah tu dekat belakang Taman Kemajuan Kangar atau landmark yang anda boleh cari Stesen Petron Kangar atau belakang sekolah jenis kebangsaan cina.

    ReplyDelete
  29. kalau kat aloq staq ada don burger bakar + burn.wahh nnti boleh la try dekat perlis plak =)

    ReplyDelete
  30. kalau kat aloq staq ada don burger bakar + burn.wahh nnti boleh la try dekat perlis plak =)

    ReplyDelete
  31. singgah sini.. wah sedapnya burger tu. terliur pula

    ReplyDelete
  32. wah ade ye dekat taman hijrah..dekat dengan umah kakak saya ni..menarik2..2 bulan lepas baru je ke taman hijrah..tapi memang heaven la makanan di perlis..sampai xcukup hari nak makan seme makanan yang sedap2 dan murah..my fav anjung keli saya repeat 2 kali haha..

    Tips Atasi Kembung Perut

    ReplyDelete
  33. jangan lupa singgah ke Ishkal Burger Bakar :)

    ReplyDelete
  34. UNTUK MAKLUMAN SEMUA ISHKAL BURGER BAKAR AKAN BERPINDAH DI TEMPAT BARU
    DI NO. 3, GERAI MADA, BERHADAPAN SKYNET JLN RAJA SYED ALWI KANGAR.

    SEMPENA PEMBUKAAN DISKAUN 20% PERCUMA MINUMAN.

    TEMPAHAN AWAL MELALUI SMS/TEL/WASSUP
    0172843262.

    KEDAI MULA DIBUKA PADA 1 MEI 2014
    JAM 7.00 PTG - 12.00 MLM,
    SETIAP HARI KHAMIS - SELASA
    RABU TUTUP.

    ReplyDelete
  35. hai awk:)

    jemput join simple review segment by me :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete
  36. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  37. Tinggal beberapa hari lagi sebelum GA tamat.
    Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan cash RM 50, Buku cerita Ahmad Ammar, naked 2 eye shadow, 5.11 tactical belt, inai homemade, inner neck magic berdagu dan banyak lagi.

    If dah join boleh terus promote link entri penyertaan bagi berpeluang memenangi top refferal.

    Senarai peserta boleh semak disini.
    http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-peserta-sweet-giveaway-by-misz.html

    if belum join, masih belum terlambat untuk join..Jemput join naa :)
    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html


    pstt!sedapnye burger..tp xpenh makan lg burger bakar..huk3

    ReplyDelete
  38. Nih yg buat nk cri burger nih walaupun berdiet..huhuhu

    ReplyDelete
  39. sedapnya, mama suke gile beger bakar...

    ReplyDelete
  40. jauh bebenor perlih nye hehe. Telan ailio je la sementara nak sampai situ hehe :D

    ReplyDelete
  41. sedap emm :D hehe. keliur dahh

    ReplyDelete
  42. pergh, sedapnya...

    singgah dari segmen mia liana
    http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *lama tak makan burger bakar. terliur pula. hehehe

    ReplyDelete
  44. sedapnya burger bakar.. tak pernah makan lagi :/ teringin jugak nk makan

    ReplyDelete
  45. Salam perkenalan...singgah dan follow sini...ambik link dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html:)

    Nampak menyelerakan...rasa nak gi cari burger bakar sekarang hehe...

    ReplyDelete
  46. Assalammualaikum...

    nampak sedap burger bakar nie,,, boleh terliuh lah.. hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
  47. Ipoh jauh la xD Tapi memang kami tak suka makan burger :)

    ReplyDelete
  48. Bagi u all yang ada kat Perlis pada 1 Mei ini jangan lupa datang ke pembukaan Ishkal Burger Bakar di lokasi baru. Katanya ada sesuatu yang istimewa untuk para pelanggan :)

    ReplyDelete
  49. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  50. Adeh , lapo dah jadinya..lama tak makan burger.

    ReplyDelete
  51. Tak sangka pula lewat2 malam pun boleh terasa lapar bila melihat burger bakar tuuu...Nak buat camne ni Zumal? Mane ade orang jual burger kat sini malam2 ni...huhu

    ReplyDelete
  52. Kena makan burger restoran makanan segera la nampaknya :)

    ReplyDelete
  53. Sesiapa merancang nak beli burger bakar nie elok whatsup tauke dia kot tak buka...

    ReplyDelete