15 Mar 2014

HDN Dropshiper

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia... Adakah anda masih mencari-cari peluang menjana income sebagai dropsiper? Kini banyak syarikat yang menawarkan peluang untuk menjadi dropshiper produk mereka ada yang percuma dan ada yang berbayar. Zumal nak kongsikan 1 peluang kepada anda untuk menjadi ejen dropshiper produk kesihatan keluaran High Dimension Network dan ianya PERCUMA. Untuk mereka yang berminat boleh la rujuk produk di page sidebar zumal tu. Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi zumal di page zumal. Semoga berjaya.

10 comments:

  1. Salam ziarah dan salam hujung minggu dari bunda...

    #DoaBuatMH370 :(

    ReplyDelete
  2. mama juga singgah sini.. :) selamat berhujung minggu

    p/s : wah.. like pic kat ig mama, terkezut! banyak betul likes dari zumal mama dapat.. hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe apa yang zumal perasan akan zumal like :)

      Delete
  3. masih lagi blurr pasal dropshiper ni.. papepun, selamat mendaftar bagi yg berminat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blurr? Mudah jer dropshiper ni Pha Is, iklankan barang zumal, bila ada order Pha Is ambil bayarannya dan beri zumal harga ejen selebihnya adalah keuntungan Pha Is. Kemudian zumal pos barang kpd pelanggan Pha Is. Gitulah konsepnya.

      Delete
  4. owh.. tukang cari pelanggan je la yer..

    ReplyDelete
  5. bagus sistem dropship ni zumal..mmg blh jana keuntungan. yg penting kena pandai mengayat word cantik promote brg then pelayar internet yg tertarik berpeluang menjd pelanggan kita.
    all d bez zumal..moga sukses berniaga

    ReplyDelete