Booking.com

4 Mar 2014

Hadiah Giveaway Dah Sampai

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia semua. Alhamdulillah dah kenyang menjamu selera. Yang paling penting dalam entri nie Zumal nak share yang hadiah giveaway anjuran Tasha dan Cik Akie dah pun zumal terima sebentar tadi. Terima bebanyak yer terutama kepada sponsor hadiah yang awesome nie iaitu Cahaya Ainn. Nak tahu zumal dapat hadiah apa? Zumal dapat novel Kerana Dia Suamiku hasil nukilan Cahaya Ainn dan 1 keychain yang cute. Tak sabar nak baca novel jap lagi. Hehe.

3 comments:

  1. siap ada kad lagi tu, tahniah zumal pasni bolehlah start baca novel tu :)

    ReplyDelete