Booking.com
Booking.com

5 Mar 2014

Entri Larut Malam

Assalamualaikum dan selamat pagi buta semua. Zumal nak gossip sikit nie. Patut tak jika u all ada sorg kwn yang pangkat besar daripada u all yang anggap diri dia bos setiap masa? Paham tak? Ok gini citernye, dia kawan kita kebetulan kat ofis dia bos kita. Tapi bila hal bukan hal ofis maksudnya hal kat luar, dia duk anggap dia besar, bos selamanya. Kejap2 zumal buat itu, zumal buat ini. Patut tak? Sentiasa beri arahan kat orang dan tak pernah nak tahu kita ok atau tak dengan arahan dia. Korang ade tak kawan camtu?

12 comments:

  1. sgtttttttt xbest ade kwn cmtu...huhu..bajet bos selamenye..hehe..xpe..rilex ok zumal?

    ReplyDelete
  2. tak ada lagi setakat ni..tapi, kalau ikut situasi bro..kawan bro tak patut jugak buat macam tu..agak2 la kalau kat luar pun nak anggap dia bos..

    ReplyDelete
  3. Eh, tak patut. Memang tak patut. Org tu namanya perasan noh ! :D

    ReplyDelete
  4. A'ah perasan bagus je orang tu. Hehe :)

    ReplyDelete
  5. Salam ..Singgah Sini Jap ..
    Tak Patut Tak Patut ..
    Sesekali Bila Dia Buat Mcm Tu Kita patut Tegur Dia .. ''Hey U Ni bukan Office Laaa'' Mungkin dia terbawak2 la tu hahahhaha .. Cara TERBAIK tegur dia jgn bg dia terasa tp tegur cara berhemah..Jgn tegur cara Lya tulis tu hahahha tu sajer jer tu ..

    ReplyDelete
  6. ni jenis yg bangga kat pangkat tu..igt ley bwk mati agaknya -_-

    ReplyDelete
  7. ish.. mana patut kalau mcm tu.. keje, keje la.. bukan keje, apesal dia nk jadi boss plak.. heeh

    ReplyDelete
  8. ish ade gak kan kawan cam gitu...tak patut la...kalau kat ofis boleh la...kat luar sempoi dah la kan.. :)
    kna tegur tu..kot lama2 jadi cam lain plak..

    ReplyDelete