Booking.com

18 Mar 2014

Aplikasi Android Paling Popular

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia... Sama ada anda tahu ke tidak aksi ritual raja bomoh kini boleh didapati dalam Google Play, Play Store sebagai game android dan sebagai aplikasi untuk telefon pintar anda. Zumal pun terkejut juga bila search bomoh kat Play Store dapat beberapa pilihan seperti dalam gambar yang Zumal share nie. Zumal dapat maklumat nie dari IG dan ingatkan hanya gimik saja tapi rupanya memang ada dalam Play Store. Cukup popular. Populariti raja bomoh kini lebih daripada artis popular. Kepada anda semua jangan pula cuba buat sesuatu yang hanya nak popular sementara camtu, nanti tak pasal2 kena jel. Tengok la beberapa aksi jururawat yang tiru aksi ritual raja bomoh tu semasa kerja bakal diambil tindakan. Sayangi diri anda, fikir dulu sebelum buat. Apapun bersama kita teruskan berdoakan agar dipermudahkan kerja2 mencari MH370 dan agar mereka yang terlibat selamat. Insha Allah.

7 comments:

  1. hahahaha... en zumal, pergi tgk trailer terbaru.. lg awesome.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Zumal ada juga tgk beberapa video kat YouTube memang terserlah kebengongannya... Hehe

    ReplyDelete
  3. Fuyooo..xtau plak smpi ade apps..

    Eh..nurse2 tu kne amek tindakan ek? Ciannye xpsl je..

    ReplyDelete
  4. ayie ade jumpe jugak game 'bomoh run'..macam2..huhu

    ReplyDelete