Booking.com

24 Feb 2014

Wow Mobile

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia, pagi tadi zumal dah postkan entri Jana Income Dengan Smartphone dan entri ini adalah sambungan kepada entri tadi. Ada di kalangan anda telah ketahui apa itu Wow Mobile. Bagi yang belum ketahui zumal akan kongsikan sedikit info buat anda. 

Sekarang hampir semua orang menggunakan smartphone, ada yang melanggan plan data dan ada yang guna WiFi. Wow Mobile ini adalah aplikasi untuk anda berkomunikasi dengan sesiapa juga di serata dunia dengan rate yang rendah dan jika dengan ahli tiada caj untuk anda. Dengan Wow Mobile juga anda tak perlu roaming jika anda ada di luar negara just cari tempat ada WiFi dan anda boleh berkomunikasi sesama ahli secara PERCUMA dan bukan ahli dari serendah 3 sen pada blok 60 saat. Murahkan? Bagi yang buat bisnes dan selalu call orang anda boleh jimat hingga 60% kos bil atau top up anda. Lagi ramai yang anda berkongsi peluang ini, anda boleh jana income sepanjang hayat. Ada yang istimewa anda secara automatic mendapat nombor baru 015 apabila mendaftar Wow Mobile. Nombor ini digunakan bersama nombor anda, tak perlu tukar simcard dan tak perlu tukar ke nombor fon baru tapi diberikan BERSAMA dan boleh digunakan BERSAMA nombor asal anda. Anda juga boleh berkongsi satu nombor untuk seluruh keluarga dan mereka boleh guna secara serentak. 

Kini pengguna Wow Mobile baru 3000 orang (minggu lepas) dan akan terus meningkat dari semasa ke semasa kerana ramai dah lihat peluang untuk jana income di samping berjimat. Anda berpeluang dapat bonus2 yang diberi secara harian, mingguan, bulanan dan suku tahun.

Bagi mereka yang ingin ketahui lebih lanjut tentang peluang ini. Boleh komen disini lokasi anda dan zumal akan berikan maklumat taklimat di tempat anda. Kami mencari mereka yang betul2 komited.
Maklumat taklimat Wow Mobile yang akan zumal ada bersama ialah:

Tempat:
Wow Mobile Gombak Office
No. 102-1, Jalan Prima SG 3/2
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves Selangor


Pada:
7 Mac 2014


Jam:
8.30 malam

Jumpa disana ;)
Boleh hubungi zumal 015-4871 2746 / 010-905 6602 / 012-574 7869








JOM PARKING IKLAN ANDA DISINI 

10 comments:

  1. wow.. sounds great.. tapi, belum ada komitmen lagi la.. :D

    ReplyDelete
  2. Telco baru gunakan applikasi VoIP yang tak perlukan tambahan simcard dan anda boleh jana income pasif sepanjang hayat selagi rakan yg kenalkan masih terus guna line ini...

    ReplyDelete
  3. Hihi. Mcm best jaa. Tapi skng guna celcom1m jee. Mls nk amek tahu psal lain. Hehe

    ReplyDelete
  4. Jangan risau... Anda tak perlu convert nombor lama anda, boleh gunakan serentak. Kalau ingat nak buat bisnes boleh je try. Kalau tak fafam apa zumal membebel, zumal sedia aturkan sesi penerangan percuma... Hehe :)

    ReplyDelete
  5. oooo yumida pun baru tahu yg ni zumal. 015 nombor baru. service dia pun terbaik. even kat oversea kita boleh pakai service dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Yumida, kalau berminat jom la join... Semudah ABC je

      Delete