Booking.com

17 Feb 2014

Review Nokia Lumia 1320

Assalamualaikum, hari nie sesiapa yang mengikuti perkembangan pengeluar telefon bimbit pasti tahu betapa sengit Samsung dan Apple bersaing sehingga menenggelam pengeluar seperti Sony dan Nokia. Tahu tak Nokia kembali bangkit dengan edisi Lumianya yang memberi persaingan antara Samsung dan Apple. Sekarang dah lancar Lumia 1320 yang bersaiz 6 inci. Fuh. Siri ini tampil dengan OS Window Phone 8. 1320 didatangkan dengan processor 1.7Ghz dual core dan RAM 1G. Pasti laju bro... Selain tu siri ini turut support 4G LTE dengan kekuatan bateri 3400 mAh. Berat 1320 ini cuma 220 gram dan nipis... Cuma kamera kurang sikit 5mp je dan kamera hadapan VGA. Tapi ianya ditawarkan dengan harga yang patut dan berbaloi jika anda inginkan telefon pintar berkuasa. Untuk lebih info tengok link ini.
Dengar citer Samsung nak keluarkan S5 dengan kamera 20mp. Dahsyat tu. Tak terkejor yob!!!




Nak cari gadjet baru dengan harga berpatutan cer buy kat sini
 

8 comments:

  1. Replies
    1. 1320 memang tak dapat lawan xperia z tapi ada siri lumia lain yg agak setanding dgn xperia z

      Delete
  2. kalau guna android, mungkin lebih laris.. saya xpernah pegang lai nokia lumia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun belum pernah guna smartphone nokia. Zumal guna lenovo jer...

      Delete
  3. nokia pun cuba bersaing dgn apple n samsung. sekarang applikasi android sgt popular n dpt permintaan tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan ada persaingan ini moga mereka dapat hasilkan produk bermutu...

      Delete