Booking.com

19 Feb 2014

Duit Sampingan

duit oh duit

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
Disebabkan pada pagi ini Zumal sorang2 je kat ofis
jadi zumal ingin berkongsi kepada u all how to make money
with your blog without any fees...
Ala tak teror english daa...
Sekarang ni macam2 cara diperkenalkan
selain daripada Adsense, Nuff, Churp2, Heartbeat dan 8share
terbaru yang zumal dengar adalah H12 Media Ads
H12 Media Ads nie lebih kurang macam Adsense gak 
tak perlukan orang klik2 iklan cukup sekadar impression jer
Lebih mudah untuk jana income kan...
Kalau u all nak daftar Adsense tu maybe susah sikit
kalau blog u all dalam bahasa Melayu cam zumal
tapi dalam H12 Media Ads nie bebas dan mudah nak join...
Harap-harap mudah la jana income yer
Kat blog duniazumal nie xde H12 Media Ads
zumal daftar kat blog zumal yang lagi satu


Jemputlah jenguk blog bisnes zumal tu yer...
(bisnes tu masih duk setting)
Jika anda berminat nak register H12 Media Ads
sila terjah ke link dibawah yer...


Selamat mencuba yer...
Tak habis lagi zumal merapu sebenarnya...
Disini zumal nak berkongsi lagi 1 peluang
untuk anda jana side income
yang ini memerlukan modal sedikit
bisnes nie sesuai bagi mereka yang guna smartphone
anda pasti tak tahu yang apps dalam play store tu 
boleh jana income untuk anda kan...
Bagi yang nak tahu lebih lanjut
jom kita ke sesi perkongsian tentang bisnes ini...
Bagi mereka yang ada di area Lembah Klang
jom sama2 terjah 

Alamat:
No. 102-1, Jalan Prima SG 3/2
Prima Sri Gombak
68100, Batu Caves
Selangor

Pada:
7 Mac 2014

Masa:
8.30 malam


Jumpa u all kat sana yer :)


8 comments:

  1. ada gak baca pasal ni.. aritu ada rasa macam nak join.. tapi sekali bw tengok ada iklan pelik2 keluar kat blog org lain yg dah daftar, terus tak jadi

    ReplyDelete
  2. macam tu yer, nampaknya zumal pun kne hati-hati gak nie... thanks sudi berkongsi :)

    ReplyDelete
  3. dah mula nmpak ramai bloger pakai h12 ni..

    ReplyDelete
  4. saya perasan H12 tu je.. AZM belum pernah lagi.. thanks for the info :D

    ReplyDelete
  5. AZM tu nama blog zumal... ada zumal letak H12 Media untuk try je tapi disebabkan ade sesuatu yg tak sepatutnya zumal dah remove...
    Thanks Intan cuz citer pasal keluar pelik2 tu jadi zumal pun siasat dan disahkan memang iklan tu sensor...

    ReplyDelete
  6. selalu keluar pop window H12 Media ni...itu maksudnya apa?

    ReplyDelete
  7. kalau kuar pop up maknanya blog tu berdaftar dgn H12 Media

    ReplyDelete