Booking.com

25 Nov 2013

Terima Kasih Untuk Semua

Assalamualaikum...

Bismillahirahmanirahim,
 pertama sekali zumal ingin ucapkan 
ribuan terima kasih kepada semua rakan blogger zumal
kerana telah support blog Dunia Zumal ini...
Alhamdulillah kini semakin ramai yang singgah kat blog ini
disamping itu zumal dapat juga menjana side income
Nak harapkan keje je memang tak cukup
Minggu lepas je pageview blog ini dah cecah 10k
Terima kasih semua...

Sebagai tanda terima kasih zumal sharekan dala
bentuk giveaway untuk semua yang sertai 
segmen contest dan giveawayang zumal anjurkan. 

Bagi yang belum dapat gift tu silalah cuba lagi
di segmen2 yang akan dianjurkan secara berterusan
Gift ini kekadang besar, kekadang kecil mengikut income zumal
pada masa itu...

Apa pun, teruskan support 
Dunia Zumal
Terima Kasih Semua

stat untuk 25 November 2013





2 comments: