Booking.com
Booking.com

19 Oct 2013

Cuti-Cuti Blogger 1 Malaysia

Assalamualaikum semua...
Bertemu lagi kita dalam entri terbaru zumal. Mesti anda konfius tengok tajuk tu yer. Pagi Jumaat tadi zumal ada tertengok satu segmen dalam program Selamat Pagi 1 Malaysia kat TV1. Apa yang menarik? Cuti-Cuti 1 Malaysia bersama Media. Minat tak? Zumal bukan nak ajak anda join event tu tapi zumal cadang nak buat event sendiri. Sure Gempak. Zumal tak la nak taja event tu tapi cuma nak setkan aturcara event je.  Disamping tu digalakkan peserta buat entri menarik tentang percutian tu bagi mempromosi Tahun Melawat Malaysia 2014. Lagi satu zumal akan taja hadiah cabutan bertuah. Macam mana, minat tak? Kongsi idea anda kat komen yer. Sekian aje buat kali nie. Jumpa di lain entri. Wassalam.
#untuk support event sila klik iklan 1 , iklan 2 dan iklan 3 untuk zumal kumpul dana k.
Sila tunggu habis loading tau. Thanks for your support...

6 comments:

  1. Tahun depan kan??
    Event cm mne yg zumal nk wat?? Bbq??
    Kne ado tempat...yg penting ado ore nk join..

    ReplyDelete
  2. Insha Allah tahun depan. sekarang zumal nak tengok berape org yang minat. kalau ada baru zumal nak buat. dan boleh cadang kat mane nak buat

    ReplyDelete
  3. Jom kongsikan idea anda bersama zumal k.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum semua, zumal minta maaf sebab lama tak update blog nie, zumal tak brape sihat sejak akhir2 nie.

    ReplyDelete